Janna Rosenqvist

Fysioterapeutti

 Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Hei, 

ihanaa, kun löysit kotisivuni!

Olen fysioterapeutti ja yhden ihanan pienen pojan äiti. Äitiyden myötä heräsi kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan. Raskaana oleminen ja äidiksi tuleminen on yksi kiehtovimmista hetkistä naisen elämässä. Raskausaika tuo tullessaan monia uusia kokemuksia. Mieli ja keho käyvät läpi suuria muutoksia. Tahdon olla mukana auttamassa Sinua näiden muutosten varrella. 

Raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoito, arpikudoksen käsittely episiotomian hoito sekä sektiosynnytysten jälkeen,  lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsankarkailu jne.) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni. 

Niin nuorilla, synnyttämättömillä naisilla, kun iäkkäämmillä naisilla voi olla lantionpohjanlihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja. Autan mielelläni kaikenikäisiä naisia. Tahdon auttaa naisia voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin! Olette tervetulleita vastaanotolleni!

Minut löydät Femedasta ja Organic Spiritista. Palvelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja espanjaksi.

Olen Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeutit-liiton jäsen sekä Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n jäsen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, miten voin olla avuksi.

Rakkaudella,

Janna