Vauvahieronta - lempeää hoitoa pienokaiselle

Synnytys on suuri muutos vauvalle. Kohdunsisäinen elämä vaihtuu kohdun ulkoiseen elämään ja olosuhteet ovat hyvin erilaiset. Pienellä vauvalla voi esiintyä synnytyksestä johtuvia lihaskireyksiä tai stressitiloja. Esimerkiksi hätäsektio, pitkittynyt synnytys tai imukupilla avustettu syntymä ovat vauvallekin stressaavia tilanteita. Stressi ja kireät lihakset voivat aiheuttavaa kipuja, särkyjä, jäykkyyttä ja ruoansulatusongelmia.

Vauvahieronta on yhdistelmä intialaisesta vauvahieronnasta, meridiaanien (energiakanavien) ja vyöhykepisteiden hieronnasta, jolloin hoito on vauvalle mielyttävää ja lempeää. Vauvahieronta vapauttaa lihasjännityksiä ja auttaa vauvaa rentoutumaan ja rauhoittumaan, vahvistaa ja vilkastuttaa verenkiertoa ja ruoansulatuselimistöä, syventää hengitystä, tasapainottaa hermostoa, parantaa unen laatua sekä edesauttaa motorista kehitystä.

Ensimmäiseen käyntiin varataan 90 min, siihen sisältyy haastattelu, jolla kartoitetaan vauvan tilannetta yhdessä vanhempien kanssa.  Lisäksi ensimmäisellä käynnillä annan mahdollisimman selkeät ohjeet, jotta vanhemmat pystyvät jatkamaan hoitoa kotona. Varsinainen hieronta kestää noin 30-45 minuuttia. Jatkokäynnit ovat kestoltaan 60 min.

Voit myös varata ajan yksilöohjaukseen, jolloin käydään läpi hieronnan perustekniikoita.