Raskaus- ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskaana oleminen ja äidiksi tuleminen on yksi kiehtovimmista hetkistä naisen elämässä. Raskausaika tuo tullessaan monia uusia kokemuksia - mieli ja keho käyvät läpi suuria muutoksia. Raskauden myötä kehon painepiste muuttuu ja tämä saattaa aiheuttaa lihasjännityksiä ja kiputiloja eri puolilla kehoa. Hieronnalla voimme myös hoitaa raskauden aikana esiintyvää turvotusta lisäämällä imunestekiertoa. Raskaushieronta on ihana tapa auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan ja helpottamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Samalla äiti ja kohdussa oleva vauva saa yhteisen rentoutumishetken - vauva jakaa kohdussa äidin tuntemukset, minkä vuoksi äidin hyvinvointi on tärkeää. Raskaushieronnassa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äitiä ja kohdussa olevaa vauvaa. Hoidon aikana äiti tuetaan tyynyillä rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin. Käytän hoidossa luomuhierontaöljyä, joka ravitsee äidin ihoa.

Raskaushieronta sopii myös synnyttäneille äideille nopeuttaen raskaudesta palautumista.

90 minuutin raskaushieronta

90 minuutin raskaushieronta sisältää kokonaisvaltaisesti äidin rentouttavan kokovartalohieronnan. Hieron myös äidin vatsan alueen ja huomioin kohdussa olevan vauvan koko hoidon aikana.

60 min raskaushieronta

60 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin toiveen mukaan tiettyihin kehon osiin. Esimerkiksi voidaan keskittyä selän, niskahartiaseudun ja pään rentouttavaan hierontaan. Tai helpottamaan alaraajojen turvotusta yhdistäen hierontaan jalkapohjien ja yläkehon lymfapisteiden käsittelyä.

Vinkki: Lahjakortti raskaus- ja synnytyksen jälkeiseen hierontaan on ihana tapa yllättää odottava äiti.