Äidin vahva keho -kurssi synnyttäneille

Loppuunmyyty

Äidin vahva keho - online-kurssi

Äidin vahva keho -kurssi on jatkumoa Odottajan vahva keho -kurssille, mutta olet myös lämpimästi tervetullut kurssille, vaikka et ole käynyt edellisiä kursseja. 

Kurssille voit osallistua, kun synnytyksestä on kulunut noin 6 viikkoa. Tavoitteena on lempeiden liikkeiden avulla herätellä ja vahvistaa koko kehoa. Tunneilla harjoitellaan rauhallisesti ja keskitytään lantionpohjan-, syvien vatsa- ja selkälihasten vahvistamiseen sekä joka tunnin lopussa liikkuvuusharjoitteiden avulla rentouttamaan kehoa. 

Kurssilla saat tietoa lantionalueen anatomiasta ja sen toiminnasta ja selvityksen siihen, mitkä kohdat voivat aiheuttavat kipuja ja miksi. Tämä auttaa sinua ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoasi. Jo ymmärrys siitä, miten ryhdin huomioiminen arjessa ja miten kehon yksipuolisen kuormittamisen välttäminen vaikuttaa kehoon, ovat tärkeitä apuvälineitä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. 

Kurssilla käsittelemme muun muassa seuraavia osa-alueita:
- lantionpohjan hyvinvointi raskauden ja synnytyksen jälkeen
- lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsan-, ulosteen- ja ilman karkailu sekä gynekologiset laskeumat
- miten tutkia oman lantionpohjan toiminta
- erkauman testaus
- arpien hoito
- keskivartalon vahvistamista kehon oman painon ja vastuskuminauhojen avulla

Kurssi toteutetaan pienryhmämuodossa ja tapaamme 6 kertaa. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa henkilökohtaisemman ohjauksen ja kaikille löytyy aikaa keskusteluun ja vertaistukeen. 

Hinta 80€ (sis. alv 10%) (á 13€/kerta) sisältää viikottaisen videopankin, joka tukee kotiharjoitteluasi. Laitan harjoitteluvideot suljettuun facebook -ryhmään aina tunnin jälkeen. Videot ovat käytössäsi kahden kuukauden ajan.

Jos kuitenkin olet epävarma oman palautumisesi suhteen, suosittelen lämpimästi varaamaan ajan vastaanotolleni. Kurssille osallistuttuasi saat 10% alennuksen ensikäynnistä. Näin saat paremman kuvan omasta palautumisestasi, mikä myös tukee hienosti harjoitteluasi kurssilla.

KOULUTTAJA: Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, liikuntalääketieteen maisteri ja pilates-ohjaaja.

KURSSIN AJANKOHTA: Ilmoitetaan myöhemmin

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille ilmoittaudutaan verkkokaupan kautta maksamalla kurssin maksu. Kurssilla on 8 paikkaa. Voit ostaa paikkasi kurssille verkkokaupasta viimeistään päivää ennen kurssin alkamista. Saat laskun sähköpostiisi 1-4 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla: janna.rosenqvist@gmail.com (puh. 0407202506)

PERUUTUSEHDOT: Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu 80 euroa (sis alv 10 %). Varausmaksu on aina henkilö- sekä kurssikohtainen. Ilmoittautuessaan kurssille kurssilainen sitoutuu maksamaan kurssin maksun kokonaisuudessaan, joka laskutetaan ja maksetaan ennen kurssia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä poista maksuvelvollisuutta. Ostettuasi osallistumisen kurssille tai tapahtumaan, ei maksua voida enää palauttaa. Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistujalle.

Pidätän oikeuden muutoksiin.

80,00 €
Please select variants first