Jatkokurssi

Loppuunmyyty

Kuuden kerran pienryhmäharjoittelu sinulle, joka olet käynyt Odottajan vahva keho - liikuntakurssin raskaana oleville. Kurssi toteutetaan pienryhmämuodossa. Ryhmään mahtuu 6 osallistujaa. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa henkilökohtaisemman ohjauksen ja kaikille löytyy aikaa keskusteluun ja vertaistukeen. 

Tällä kurssilla hyödynnämme ensimmäisellä kurssilla käsiteltyjä asioita ja jatkamme kehomme vahvistamista. Harjoittelussa käytämme kehon omaa painoa ja vastuskuminauhaa. 

Kurssille voit osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa, ainoa vaatimus on, että olet käynyt alkeiskurssin ja, että sinulle on 6 viikkoa raskautta jäljellä. 

Hinta 72€ (á 12€/kerta) sisältää viikottaisen videopankin, joka tukee kotiharjoitteluasi. Laitan harjoitteluvideot suljettuun facebook -ryhmään aina tunnin jälkeen. Videot ovat käytössäsi kuukauden ajan.

KOULUTTAJA: Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Liikuntalääketieteen maisteri ja pilates-ohjaaja.

KURSSIN AJANKOHTA: Keskiviikko 12.08.-16.09.2020 klo 19.15-20.15.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille ilmoittaudutaan verkkokaupan kautta ja maksamalla kurssin maksu. Kurssilla on 6 paikkaa. Voit ostaa paikkasi kurssille verkkokaupasta viimeistään 11.08.2020. Saat laskun sähköpostiisi 1-4 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla: janna.rosenqvist@gmail.com (puh. 0407202506)

PERUUTUSEHDOT: Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu 72 euroa (sis alv 10 %). Varausmaksu on aina henkilö- sekä kurssikohtainen. Ilmoittautuessaan kurssille kurssilainen sitoutuu maksamaan kurssin maksun kokonaisuudessaan, joka laskutetaan ja maksetaan ennen kurssia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä poista maksuvelvollisuutta. Ostettuasi osallistumisen kurssille tai tapahtumaan, ei maksua voida enää palauttaa. Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistujalle.

Pidätän oikeuden muutoksiin.

72,00 €
Please select variants first